Sport

2016.01.20. 16:21

Jó hangulatú teremtorna az öregfiúknak

Hévíz – A fürdővárosban rendezték meg a XV. Öreggólyák Teremlabdarúgó Tornát, melyre a korábbi évekhez hasonlóan ismét sok csapat érkezett az ország minden pontjáról.

Kerkai Attila

A szervezők az idei tornájukat a jubileumi jelzővel is megtoldották, hiszen immár a 15. alkalom volt, hogy a hévízi parketten pattogott a labda. Ezáltal pedig az öregfiúk viadalát nyugodtan lehet hagyományos jelzővel is illetni és a mostani kupa láttán a jövője sem lehet kérdéses.

Jó hangulatú és már-már baráti atmoszférájú viadalt rendeztek szombaton, amin természetesen az egészséges rivalizálás sem maradt el a csapatok között.

A győztes kaposvári Peti Trans csapata a hévízi torna után

A négy csoportban kezdődött küzdelmek az egyenes kieséses szakasszal értek véget, s végül kaposvári siker született. A döntőben ugyanis a somogyi Peti Trans csapata a rendes játékidőben 1-1-re végzett a budapesti 1. FC Corradóval, végül a hetesekben 3-2-re a kaposvári csapat nyert. A bronzcsatában zalai résztvevő is volt, hiszen a Hévíz II. csapata a BKV Előre öregfiúkkal találkozott a harmadik helyért. Itt is 1-1-es eredménnyel ért véget a csata a heteseket pedig a Hévíz II. nyerte 3-2-re.

A végeredmény: 1. Peti Trans Kaposvár, 2. 1. FC Corrado Budapest, 3. Hévíz II., 4. BKV Előre.

Különdíjak. Gólkirály: Semsei Mihály (FC Corrado).  Legjobb kapus: Kozma Imre (Hévíz II.). Legjobb mezőnyjátékos: Hanusz János (Peti Trans).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!