Sport

2016.01.07. 11:14

Deme Richárd-emléktorna szombaton

Nagykanizsa – Szombaton hetedszer rendezik meg a Deme Richárd kispályás labdarúgó-emlékkupát. Az idei megmérettetésen 16 csapat küzd a Zsigmondy-csarnokban.

Pásztor András

Mint azt Lőrincz László, a kupa szervezője elmondta: a fiatalon, tragikus hirtelenséggel elhunyt labdarúgó emlékét évek óta őrzik, minden csapat nagy megtiszteltetésnek tartja, ha  meghívást kap a kupára.

– A korábbi években rendre 12 csapatos versenyt szerveztünk, ám engedve a nyomásnak, az idén 16 csapatosra bővítettük a mezőnyt – mondta Ricsi egykori csapattársa. – A focitornán ezúttal is többségben lesznek azok a  csapatok, melyekben egykor Ricsi is rúgta a labdát, ugyanakkor a városi kispályás bajnokságban szereplő egyéb alakulatok is érkeznek.

A 16 csapatot négy csoportba sorsolták a szervezők, ahonnét a legjobb kettő kerülhet a már egyenes kieséses középdöntőbe, majd a győztesek az elődöntőbe és a döntőbe is megmutathatják miként bánnak a labdával.

– A mérkőzések már kora reggel 7.45 órakor kezdődnek a Zsigmondy-csarnokban és számításaink szerint a döntőre este 20 óra körül kerül majd sor – mondta Lőrincz László, aki hozzátette: szeretettel várnak minden focikedvelőt az ingyenes  rendezvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!