A férfiaknál célkeresztben az éllovas

2024.05.17. 15:58

Győzelem és szoros vereség Érden a kézilabda NB II-ben

Érden vendégeskedett legutóbb a dél-zalai város férfi és női kézilabda-csapata is az NB II-es rájátszás során.

Kühne László

Burghardt Victória újra kiemelkedő eredményességgel játszott

Fotó: archív/Szakony Attila

Felsőház, férfiak:

Érdi FKSE-Treff 99–Nagykanizsa 27-34 (17-18)

Érd, 50 néző. Jv.: Gál L., Ludvig.

Nagykanizsa: Oláh – Csordás 9, Péter B. 4, Szabó G. 10/1, Hári 2, Füstös 6, Báder 1. Csere: Kovács A. (kapus), Sass Kovacsics 2, Bognár P., Vadász, Balogh P. Edző: Csalló Ádám.

A tabella második helyén álló vendégcsapat gyorsan nyomatékosította, hogy igényt tart a pontokra (8. p.: 2-6), hiszen mindenképpen szüksége volt erre a sikerre, hogy életben tartsa reményeit az élen álló Százhalombatta megelőzésére. Hullámzóan alakult az eredmény, a hazaiak hol felzárkóztak, hol pedig a vendégek léptek el ismét néhány góllal. Fordulás után az Érd még egyenlített is, a hajrában azonban jobban koncentrált a Kanizsa és győzött. A hétvégén a zalaiak pihennek, az éllovas viszont a 3. helyezett Hőgyészt fogadja, azon a meccsen sok minden eldőlhet.

Alsóház, nők:

Érd U21–Tungsram SE Nagykanizsa 36-35 (20-20)

Érd, 30 néző. Jv.: Gulyás, Kolics.

Tungsram: Dudora – Kovács B. 4, Csivre 3, Balogh B. 4/1, Burghardt 15/4, Andor 6, Szmodics V. 3. Csere: Tóth V., Bársony (kapusok), Kovács D., Huszics, Raczkó, Balogh K., Ács. Edző: Tóth László.

A vendégek kezdtek jobban, de rendkívül gazdag góltermés mellett szünetig a hazai csapat egyenlített. Fordulás után az érdiek többször elléptek három góllal, de a Tungsram mindannyiszor visszazárkózott. A végén viszont nem maradt idő még egy gólra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában