Sport

2015.12.09. 16:46

A harmadik negyedben leblokkoltak a vízilabdások

Nagykanizsa - Volt ugyan esélye a győzelemre is a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-csapatának az MTK ellen idegenben, de a harmadik negyedben szétesett a védekezésük, így pont nélkül távoztak Leányfaluról.

Kühne László

MTK 1888-Kanizsa VSE 10-8 (2-2, 3-2, 4-2, 1-2)

Leányfalu. Jv.: ifj. Kenéz, Binder.
Kanizsa: Kiss Cs. - Cserdi I. 2, Bakó, Cseh, Kéri 1, Kaszper G. dr. 4, Szécsi dr. Csere: Virt M., Kis Zs., Gulyás dr. 1, Klie, Fábry, Molnár D. Edző: Simonka Ferenc.

Cserdi István és Kaszper Gábor akciógóljával gyorsan elhúzott a KVSE, de az MTK döntetlenre hozta az első negyedet. A második játékrészben Kaszper megúszásból volt eredményes, de a hazaiak gyorsan válaszoltak, így a vendéglátók vezettek. Ismét Kaszper villant, emberelőnyös találatával sikerült szépíteni. A harmadik nyolc percben a kanizsaiak védekezése szétesett, az MTK pedig el is húzott. Onnantól a KVSE már csak futott az eredmény után, s Gulyás Ábel még kozmetikázott ugyan az eredményen, de az MTK teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Jók: Kaszper G.
Simonka Ferenc: „Sajnálhatjuk a harmadik negyedet, a folytatás pedig majd jövőre következhet, hiszen a Debrecen elleni találkozónkat elhalasztottuk az új esztendőre."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!