Sport

2015.05.06. 07:01

Zalai totó - Péter Zoltán először

A zalai totó 6. hetében zalaegerszegi szakértőnk, Péter Zoltán tippelt a legjobban, 6 találatot ért el.

Varga Andor

Amúgy nem ez volt a legjobb fordulója a korábbi válogatott labdarúgónak, hiszen kétszer is ért már el 7 találatot, de ezzel együtt most tudott az élen végezni először - miután a többiek, Kepe Tibor (Nagykanizsa), Sipőcz László (Keszthely), és Németh Imre (Lenti) egyaránt 5 találkozó kimenetelét tippelték meg helyesen a múlt heti zalai labdarúgó kínálatból. Péter Zoltán sikere lehetett volna fényesebb is, ha például - a többiekhez hasonlóan - nem bízik a ZTE NB II-es csapatának gyirmóti sikerében. De ebben a játékban nem csak az ésszerűség diktál, a klubhűség és a szurkolói szimpátia is szerepet játszik - amint azt a következő hétvégére vonatkozó tippek esetében is nyomon lehet követni.

Az összesített eredményeket tekintve ismét kialakult a "sorminta" a versenyzők között, akik egy-egy találat különbséggel követik egymást. Hat hét után: 1. Kepe Tibor 31 pont, 2. Sipőcz László 30, 3. Németh Imre 29, 4. Péter Zoltán 28.

A hetedik héten pedig többek közt visszatér a szelvényre a futsal NB I-ért harcoló Göcsej SK, míg a ZTE patinás meccsen a Vasast fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!