Sport

2015.03.03. 16:40

Hévízi bronzérem - Péter Lászlóra is emlékeztek a fiatalok tornáján

Zalaegerszeg - A ZTE FC utánpótlás szakosztálya az egerszegi Városi Sportcsarnokban rendezte meg az I. Péter László Emléktornát két korosztály számára.

Kerkai Attila

Az U10-es és U11-es csapatok viadalán elsősorban az egerszegi futballklub korábbi intézőjére, a csupaszív Péter Lászlóra emlékeztek és mint Kaj András edzőtől, a torna egyik szervezőjétől megtudtuk, igyekeztek a családnak is segíteni. A tombolából és egyéb felajánlásokból befolyt összeg ezt a célt szolgálta, méghozzá sikerrel.

Mindezek mellett a teremlabdarúgó viadal sportszakmai szempontból is fontos volt a fiatalok számára, ugyanis erős mezőnyt gyűlt össze, összesen 15 csapat részvételével. A nyugati régió fontosabb utánpótlásbázisait (Haladás, Ajka, Kaposvár, Pápa, Hévíz és ZTE FC) képviselő együttesek izgalmas és szoros csatákat vívtak.

Ami az eredményeket illeti, a zalai csapatok közül a Hévíz az U11-es korosztályban a harmadik helyen végzett, itt a ZTE negyedikként zárt, ahogy az egerszegiek U10-es csapata is alig maradt le a dobogóról, s lett szintén negyedik. Ebben a korosztályban a Hévíz a 7. lett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!