Sport

2015.03.24. 17:00

Az ezüst után most már aranya is van Ekker Józsefnek

Zalaegerszeg - Győr adott otthont a tollaslabdázók országos diákolimpiájának, melyen egy remek zalai siker is született, hiszen Ekker József révén egy aranyérem is jutott megyénk fiataljainak.

Kerkai Attila

 

Ekker József és edzője, Käsz Ferenc is elégedett lehet Fotó: a szerző

Zala megyéből egerszegi és kanizsai iskolák mellett a bagodi és a zalakomári fiatalok képviselték Zala színeit. A legjobb helyezést a bagodi Fekete István iskolából indult Ekker József érte el, aki korábban volt már 2. helyezett a diákolimpián Az ősz óta viszont már az egerszegi Ganz-Munkácsy SZKI tanulója, de ha teheti, továbbra is korábbi testnevelője, Käsz Ferenc edzéseit látogatja Bagodban. Ekker József most a IV. korcsoportosok küzdelmét már megnyerte. A további jobb helyezések közül ki kell emelni az V. korcsoportos kanizsai Szőke Kinga (dr. Mező-Thúry) 6. helyezését, és a VI. korcsoportos Dezső Katalin (Deák-Széchenyi SZKI) 9. helyét. A többi zalai induló is helytáll, de nem jutottak be az első tíz közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!