Sport

2015.02.05. 15:25

Három zalai lövész az Eb-n

Zalaegerszeg - Kijelölték az idei légfegyveres Európa-bajnokságra utazó magyar válogatott keretet, melybe három zalai lövész is bekerült.

Kerkai Attila

A junior világ- és Európa-bajnok Major Veronika természetesen nem hiányozhat a 26 fős keretből, amely a hollandiai Arnhembe utazik. A Keszthelyi Erdész LK sokszoros magyar bajnoka az idén is esélyesként utazhat, és Keczeli Zoltán edzővel gőzerővel készülnek az Eb-re.

És ugyanígy tesz két másik zalai, pontosabban egerszegi sportlövő, akik a zalai megyeszékhelyen élnek és edzenek, azonban mindketten megyén kívüli klub tagjai. A puskás Somogyi Péter a Komárom versenyzője, a légpisztolyos Tátrai Miklós pedig a Budapesti Honvéd együttesét erősíti. De mindketten a PLE Zalaegerszeg tagjai voltak eligazolásukig.

A válogatottakra és a magyar lövésztársadalomra pedig éppen a hét végén vár komoly feladat, hiszen az országos bajnokságot rendezik, ami jó erőfelmérő lesz mindenkinek az Eb előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!