Sport

2014.11.16. 17:05

Az MLTC nem adta könnyen a pontokat

Nagykanizsa - A fővárosi MLTC igencsak megnehezítette vasárnap a sakk csapat NB I-ben a címvédő dél-zalaiak dolgát.

Kühne László

Aquaprofit-NTSK–MLTC 7:5

Nagykanizsa.

Eredmények (elöl a hazaiak): Balogh Cs.–Medvegy Z. döntetlen, Lenic–Kosics 1:0, Márkus–Aczél 1:0, Prohászka–Sipos döntetlen, Ribli– Izsák döntetlen, Pintér–Ilincsics 1:0, Bánusz–Fogarasi 0:1, dr. Flumbort–dr. Medvegy N. döntetlen, Galyas– Szieberth döntetlen, Kántor– Horváth A. 1:0, Bodó–Lőrincz döntetlen, Gara T.–Krstulovics 0:1.

Az első táblán a vendégektől Medvegy Zoltán (balról) és a kanizsai Balogh Csaba döntetlennel fejezte be a partiját. Fotó: Gergely Szilárd

– Ahogy attól tartottam, és el is mondtam, az MLTC bizony alaposan megnehezítette dolgunkat – értékelt Papp Nándor, a kanizsai sakkozók csapatvezetője. – Tény, hogy voltak fájó vereségek, amilyen például Bánusz Tamásé és Gara Tíciáé, hiszen előbbi játékosunk egyszerűen valamit elnézhetett partija során. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a szép győzelmeinkről sem, melyek közül a szlovén Luka Lenicé egyszerűen parádés volt, de Márkus Róbert és Kántor Gergely is kitett magáért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!