Sport

2014.04.25. 14:50

A Z. Csuti SK halvány reménye...

Zalaegerszeg - Az utolsó fordulót rendezik meg az NB I-es sakkcsapat bajnokságban. A Z. Csuti-Hydrocomp a bentmaradásért harcol, míg az Aquaprofit-NTSK már bajnokként ül asztalokhoz.

Munkatársainktól

Nehéz helyzetbe került a hatszoros bajnok Csuti SK, amely vasárnap a már kiesett Decs csapatát fogadja. Jelenleg ugyanis kiesőhelyen áll és hat pontra van az előtte álló Haladástól.

- Hiába szerepeltünk jól a tavasszal, az őszi gyenge teljesítményünk miatt tulajdonképpen csak matematikai esélyünk van a bent maradásra. A Decs ellen legalább 10-11 pontot kellene elérnünk, ugyanakkor az előttünk álló Haladásnak és még a Makónak is nagyon kikapnia. Elvileg lehetséges ez is, de nagyon nehéz lesz így már... - mondta a zárás előtt Horváth tamás, a Csuti szakmai vezetője.

Horváth Ádám (balról) és a Csuti SK is  nehéz feladat előtt áll... (Fotó: Szakony Attila)

A már bajnok Aquaprofit-Nagykanizsai TSK együttese a Budapesti Titánokhoz látogat vasárnap. Papp Nándor, a kanizsaiak csapatvezetője elmondta, komolyan veszik a meccset, de így is, egy 14 esztendős tehetséget, Boa Boglárkát is csatasorba állítják, először az NB I-ben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!