Sport

2014.01.11. 15:19

Asztalitenisz: nyertek a vendégek

Nagykanizsa - Mind a női asztalitenisz NB I-ben, mind a férfiak NB II-es küzdelemsorozatában megkezdte idei esztendejét a Kanizsa Sörgyár SE együttese: a hölgyek a Statisztika PSC II, míg a férfiak a szintén fővárosi KSI SE I csapatát fogadták.

Egyiküknek sem sikerült a bravúr, a vendégek mindkét párosításban jobbak voltak.

A Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE tabellán negyedik helyen álló női együttese az NB I Nyugati csoportjában a Ladányi Dóra, Horváth Anna, Müller Diána, Salamon Sára összeállításban próbálta felvenni a küzdelmet ellenfelével, de ezúttal csak Ladányinak ment a játék, aki három mérkőzést nyert. Ez értelemszerűen kevés volt a hazaiak üdvösségéhez, a táblázaton második "Statek II" biztosan nyert 15:3-ra.

A férfi NB II Dél-nyugati csoportjában a KSSE - KSI SE párosítás már nagyobb küzdelmet hozott, hiszen a vendéglátó kanizsaiak 6:5-ig vezettek is a még veretlen és listavezető "sportiskolások" ellen, onnan azonban beindult a budapestiek hengere és 12:6-ra nyertek a dél-zalaiak ellen. A Kanizsa Sörgyár SE színeiben Berdár Norbert három, Szuhanyik József egy meccset nyert, illetve a Kahotek Kristóf-Horváth Dávid és a Berdár-Szuhanyik duó hozta a párosok küzdelmét. Az összecsapás mindenesetre rangadó volt a javából, hiszen az élen álló találkozott a másodikkal, a KSI győzelmével azonban kissé megléphetett üldözőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!