Sport

2013.12.01. 17:40

Pofon Party: bunyósok az emeleten

Zalaegerszeg - Noha az eredetileg tervezett harminc pár mérkőzés helyett húszat rendeztek meg, így is sikernek ítélték meg a szervezők az Egerszegen először megrendezett ökölvívó Pofon Party-t.

Kerkai Attila

A piros fejvédőben bunyózó egerszegi Pattogó Ádám a szombati nap egyik mérkőzésén harcol riválisával az emeleti ringben
(Fotó: Pezzetta Umberto)

Nem lehet állítani, hogy a Zala Plázában rendezett esemény ne mozgatta volna meg a fantáziáját a megyeszékhelyieknek, ugyanis a szombati napon kora délutántól estig nagyon sokan állták körbe az emeleten felállított ringet. Előjöttek a régi bunyósok, akik némi nosztalgiával emlékeztek meg arról, amikor a városban a mostaninál nagyobb ökölvívó-élet zajlott. Régi, május elsejéken rendezett meccsek jöttek szóba, felidézve ezek hangulatát.

A mostaniak, a rendező Zalaegerszegi Boksz Klub vezetői viszont a jelent és a jövőt igyekeztek fókuszba állítani, s ahogy Füzesi József, a ZBK elnöke elmondta, örülnek, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak a mérkőzésekre.

- A Nyugat-magyarországi régiós bajnokságban vagyunk mi is érdekeltek, s ez az esemény ennek a része, amely több városban zajlik. Azt gondolom, hogy a sportág népszerűsítése szempontjából elértük a célunkat és szeretnénk, ha a jövőben is találkozhatnánk az érdeklődőkkel. Nem titok, hogy egy komolyabb gálát is szeretnénk rendezni a jövőben - árulta el Füzesi József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!