Sport

2013.10.07. 13:15

Zala Volán TE: nem volt semmi meglepő

Zalaegerszeg - Semmiféle meglepetéssel nem szolgált a Zala Volán TE női amatőr kosárlabda NB I B-ben szereplő csapatának a rajt: egy jóval erősebb ellenfelet fogadott, amely nagyon biztosan nyert ellene.

Kerkai Attila

Zala Volán TE–ELTE-BEAC Újbuda 24-98 (12-19, 4-21, 5-31, 3-27)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.:Sabáli L., Németh A.

Z. Volán TE: Gergácz (3), Ambrus G. (6/3), Zsemberi (5), Szekeres (2), Mester (2). Csere: Kovács (-), Fülöp (-), Böjti (6), Takács (-), Molnár (-). Edző: Bukics Zsolt.

A legutóbbi kiírás bajnoka ellen kezdte a pontvadászatot a Z. Volán TE és meglepően sokan voltak kíváncsiak a találkozóra. A BEAC ellen egyszer vezetett csupán a házigazda, de az első negyedben még jól tartotta magát az egerszegi csapat, de a fővárosiak erőfölénye és nagyobb tapasztalata mind jobban érvényesült. Fokozatosan növelte előnyét a fővárosi csapat, amely rendre leindította a zalaikat, akik csak elvétve tudtak pontokat szerezni. A zalaiak nem tudták megnehezíteni a BEAC dolgát és a találkozó vége felé már a fáradtság is kiütközött az egerszegiek játékán.

Bukics Zsolt: „A címvédő ellen nem mi voltunk az esélyesek, ettől függetlenül voltak biztató megoldásaink. Még hiányzik az összeszokottság, ahogy ezen tudunk javítani, a játékunk minősége is javulni fog."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!