Sport

2013.10.29. 15:20

Kanizsa VSE: a sereghajtó ellen nem volt kérdéses

Nagykanizsa - Tartja vízilabda OB I B-s csoportjának harmadik helyét a Kanizsa VSE együttese, mely legutóbb idegenben a sereghajtót verte magabiztos játékkal.

Zalai Hírlap

Több, már az első osztályban is megfordult fiatal debreceni játékos is vízbe szállt a kanizsaiak ellen, de ahogy az eredményből is kiderül, csupán az első negyedben volt szorosabb a találkozó állása. Ahogy mondani szokták, onnan kezdve a különbség mind jobban nyílt szét, hiszen a kanizsaiak összeszokottabb legénységet alkottak. A gyakorlatilag nem is legerősebb sorával kezdő vendégcsapatból a kispadról is mindenki beszállhatott a találkozón, de a Kanizsa VSE így is biztosan hozta a győzelmet.

Kádár Bence három gólt is szerzett Debrecenben. Fotó: archív/Szakony Attila

Debreceni EACHeat Group Kanizsa VSE 10-18 (1-3, 4-5, 3-8, 2-2)

Debrecen, 50 néző. Jv.: Madarasi, Sándor.

Kanizsa: Bóta – Bakó 4, Cserdi 3, Gulyás 3, Abbas 1, Kaszper G. 1, Fábry. Csere: Kiss Cs. (kapus), Virt, Klie 1, Szilvasán 1, Kéri, Kis Zs. 1, Kádár 3. Edző: Németh Zsolt.

Németh Zsolt: „Játéktudásban és fizikálisan is ellenfelünk felé nőttünk, és ennek eredménye újabb bajnoki sikerünk lett."

Jók: az egész kanizsai csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!