Sport

2013.06.21. 07:09

Zalai rendőr lett a legjobb focista

Összesítésben negyedik helyen végzett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság focicsapata.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén Győrben rendezték meg a Rendőrségi Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság régiós döntőjét 2013. május 30-án, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szervezett. A küzdelmek négy csoportban zajlottak, a csoportmeccsek végén a zalai csapatnak és a házigazda győrieknek azonos pontszáma és gólkülönbsége volt, ezért büntetőrúgások döntötték el a csoportelsőséget, melyet a zalaiak szereztek meg.

A csoportmérkőzések első és második helyezettjei egyenes kiesésben küzdhettek tovább egymással, majd a négy legjobb csapat körmérkőzéseken döntött a bajnoki cím sorsáról.  A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a torna végén, rosszabb gólkülönbséggel a negyedik helyen zárta a napot. A bajnoki címet a Készenléti Rendőrség csapat szerezte meg, a képzeletbeli dobogó második fokára a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság csapata állhatott fel, a harmadik helyezést a házigazda Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte el.

A zalai együttes a helyezése alapján részt vehet a szeptemberi országos döntőn Miskolcon.

A torna legjobb játékosának járó elismerést a zsűri a zalai Kovács Györgynek adta át.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapatának tagjai:

- Sánta Tibor

- Kiss Rudolf

- Németh István

- Tóth Marcell

- Kovács Balázs

- Zsuppán Krisztián

- Horváth Adrián

- Gángó András

- Bereczki Gábor

- Kovács György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!