Sport

2013.05.28. 16:47

Kétgólos a Nagypáli hátránya

Lejátszotta első osztályozó mérkőzését az NB I-ben maradásért a Páter Fit Well Nagypáli női labdarúgócsapata.

Zalai Hírlap

Győri ETO-Páter Fit Well Nagypáli 3-1 (2-1)
Győr, 100 néző. Jv.:Juhász.
Nagypáli: Fülöp - Szabó, Pete, Kerkai, Boda - Luczi Lukács, Szakács (Szegedi) - Gáspár, Vincze (Király) - Végh. Edző: Kostorják Zsolt.

Rosszul kezdett a zalai együttes, és vitatható 11-essel már az első percben megszerezte a vezetést a Győr. De a zalai lányokban volt tartás, és az első negyedóra végén egy labdaszerzés után egyenlítettek. Védelmi hiba után pár percen belül ismét a Rába-partiak vezettek, majd átvette a játék irányítását a vendégcsapat.

Végh Renáta gólja még sokat érhet a zalai csapatnak (Fotó: Archív/Katona Tibor)

A zalai játékosokat többször gyanús körülmények között szerelték a 16-oson belül, de a síp néma maradt. A zalai együttes sok helyzetet is kidolgozott, de a hazai kapus jól védett, illetve a játékvezető is több akciót téves ítéletekkel akasztott meg. A hajrában egy kontratámadás végén bebiztosította győzelmét a Győr. Visszavágó június 9-én.

A zalai gólszerző: Végh. Jók: az egész csapat.

Kostorják Zsolt: "Nekem mindennél többet jelentett, hogy a női válogatott szövetségi kapitánya gratulált csapatomnak. Ígérhetem, a visszavágón mindent megteszünk, hogy meghosszabbítsuk NB I-es tagságunkat. Korrekt játékvezetés mellett lehet esélyünk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!