Sport

2013.03.23. 17:31

NB III: az éllovasok örülhettek az eredményeknek

Zala megye - A labdarúgó NB III Bakony-csoportjában szombaton kezdődött el a 16. forduló.

Varga Andor

Ennek keretében a zalai csapatok közül csak az NTE 1866-Horváth Méh játszott hazai pályán, mely az éllovas Balatonfüredet fogadta. A vendégek érvényesítették a papírformát, 3-1-re nyertek, a 14 csapatos tabella 12. helyén álló kanizsai csapatból Nagy Tamás volt eredményes. A másik zalai vonatkozású mérkőzésen a 10. Hévíz a 8. Sárvár vendége volt, és 2-2-es döntetlent ért el (a zalai gólszerzők: Kónya, Dudar). A fürdővárosiak közel egy órán át 2-0-ra vezettek, de nem tudták megőrizni az előnyt.

A harmadik zalai csapat, a 3. helyen álló Tarr Sprint Andráshida vasárnap a 6. Újbuda FC vendége lesz.

A megyei bajnokság I. osztályában a 19. fordulót rendezik a hétvégén. Ennek keretében a 6. Semjénháza a 2. Lentihez látogatott és nagy szívességet tett az éllovas Zalaszentgrótnak, ugyanis meglepetésre 3-0-ra nyert. Vendéggyőzelem született a nap másik összecsapásán is: Z. Becsali-Tungsram (9. helyezett)-Tótszentmárton (11.) 0-2.

A megyei másodosztály északi csoportjában egy meccset játszottak, és az eredménnyel itt ugyancsak igen elégedett lehet az éllovas, a Gyenesdiási Kinizsi. Első számú üldözője, a Cserszegtomaj ugyanis 4-1-re kikapott Bödében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!