Sport

2012.10.03. 18:46

Borkovits már örülhet az ezüstnek

Zalaegerszeg - A Fehérvár Kupa elektromos hajómodellek versenye egyben a 2012. évi országos bajnokság hatfordulós sorozatának ötödik viadala volt és szép zalai eredményt hozott.

Kerkai Attila

Borkovits Bálint, a Zalaegerszegi Városi Modellező Klub (ZVMK)  reménysége korábban már bizonyította, hogy ott a helye az élmezőnyben, hiszen négy futam után az összetettben vezetett. A Mini Eco kategóriában tehát az élről várta a folytatást, a fehérvári Csónakázó-tavon az első startot megnyerte, azonban a második "nekifutásra" műszaki problémái adódtak, és a harmadik helyen végzett. Ezzel viszont Borkovits Bálintnak elszállt a reménye a bajnoki címre, ugyanis a budapesti Dánielffy Anna behozhatatlan előnyre tett szert vele szemben az összetettben.

Jó hír viszont, hogy Borkovits olyan előnnyel vezet a harmadik helyezett előtt, hogy a magyar  bajnokságban már a nyakában érezheti az ezüstérmet, melyet a a decemberi hivatalos díjkiosztón kap majd meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!