Sport

2012.07.12. 12:45

Edzőcsere és három új játékos a KVSE-nél

Nagykanizsa - Edzőt cserélt és három új játékost igazolt a férfi vízilabda OB I B-ben érdekelt Heat-Group Kanizsa VSE. A tavaly a pontvadászatot a 13. helyen zárt együttes az új szezonban a „felsőházi” rájátszásba vágyik.

Benedek Bálint

A kanizsai pólósok az előző idényt megfogyatkozott kerettel teljesítették, és a csapat Kéri Péter játékos-edző várakozásának megfelelve a 19 tagú mezőny 13. helyén zárt.

– Tudtuk a korlátainkat, de nem bánjuk, hogy így alakult, mert saját nevelésű játékosaink is számot adhattak tudásukról – mondta Kaszper László technikai vezető. – Ez a megoldás viszont hosszú távon nem kifizetődő, így most inkább megerősítjük a csapatot.

S hogy kikkel? Cserdi István neve ismerős lehet, hisz´ két szezont lehúzott már Zalában. A 26 éves Kiss Zsolt eddig Frankfurtban játszott, míg a 18 éves kapus, Müller Ábel a BVSC-ből érkezik. Kéri Péter eztán „csak” játszani fog, a partról pedig az élvonalbeli Vasas eddigi kapusa, a 40 éves Németh Zsolt irányít majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!