Sport

2011.12.17. 06:30

Rali - Hullmann megvédte bajnoki címét

Hullmann Gábor megvédte bajnoki címét a dunántúli ralibajnokság 1600 köbcentiméteres autóknak kiírt H4-es kategóriájában, Lada VFTS járművével.

Góth Imre


Idén két navigátor is szolgált Hullmann mellett, aki az évet Koltai Istvánnal kezdte, és Tiringer Mihállyal fejezte be. A bajnoki sorozat 9 fordulója közül nyolcon vett részt a későbbi bajnok, aki aktuális párjával hétszer nyert, egyszer pedig ötödik helyen ért célba.
Hullmann Gábor a szezonban a Lada Kupa (a típuson belüli verseny) legjobbja is lett, sőt, a három hazai területi sorozat eredményeinek összesítése után ő nyerte az Amatőr Rali Kupát is. Kevesen mondhatják el magukról, hogy egyetlen szezon teljesítménye alapján három trófeát is a vitrinbe tehettek.

-  Engem is meglepett ez a sorozat  mondta a háromszoros bajnok.  A szezon előtt fő célomul a kategóriám bajnoki címének megvédését tűztem ki, s menet közben éreztem, hogy meglehet a Lada Kupa-elsőség is. A három összesített területi bajnokság legjobbjának járó cím elnyerése viszont felülmúlta minden várakozásomat. Ezeknél az eredményeknél már nehéz lesz jobbnak lennem, egyelőre örülök a sikeres évadnak és később döntök a további céljaimról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!