Sport

2011.11.22. 03:29

A hazaiak jó hajrája győzelmet ért

Az OB I B-s férfi vízilabda-bajnokságban szereplő Heat-Group Kanizsa VSE csapata ezúttal idegenben kapott ki a jól hajrázó Pesterzsébet együttesétől.

Benedek Bálint

Vízmű-HPVK-ESMTK- Heat-Group Kanizsa VSE 10-8 (0-2, 3-3, 3-2, 4-1)Budapest, 50 néző. Jv.: Bors, Hangay. OB I B-s férfi mérkőzés.

Kanizsa: Kiss - Virt 2, Gulyás, Szilvasán 3, Kéri 1, Kaszper 1, Fábry 1. Csere: Mogyorósi, dr. Horváth. Játékos edző: Kéri Péter.
A pesterzsébeti ellenfél gárdáját az a Szabó Gábor irányította, aki tavaly a kanizsaiakat edzette. S ebből adódóan a mostani csapatában is többen az előző szezonban még dél-zalai színekben remekeltek. A csapatok csak nehezen lendültek játékba, ám számos kihagyott lövést követően előbb a kanizsai Virt, majd Szilvasán is betalált. Az előnyt nem sokáig élvezhették a vendégek, hiszen a hazaiak is elkapták a fonalat, s megkezdték a felzárkózást.
A fordulást követően görcsössé vált Kaszperék játéka, hisz több lövést is kihagytak. Az utolsó negyedre teljesen kimerültek a vendégek, egyedül Szilvasán tudott betalálni, míg a hazaiakat nem lehetett megállítani, így a kanizsaiak ismét vereséget szenvedtek.
Jó: Szilvasán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!