Sport

2011.06.28. 16:50

Hatszor dobogón - Világbajnokságon szerepelt a Gála

Hat formációval vett részt a Gála Társastáncklub Egyesület az IFMD, vagyis a Nemzetközi Modern Táncsport Szövetség múlt hét végi világbajnokságán.

Péter Gyöngyi


A veszprémi Arénában múlt pénteken, szombaton és vasárnap megrendezett versenyen karibi-latin táncok kategóriában mérettették meg magukat a Gála Társastáncklub Egyesület fiataljai.

A gyermek párosok között Franek Milán és  Kovács-Bálint Adrienn kettőse a  Dreamland című  koreográfiával a dobogó harmadik fokára léphetett. A felnőttek párosa, vagyis Németh Dávid és Dala Mónika a Bryan Adams című  koreográfiával szintén harmadik helyezett lett.
 Felnőtt kiscsoportban a  Kiss of the Diamonds című produkció a második helyen zárta a versenyt, míg  ifjúsági formációban   a Latin Fiesta csapata harmadik lett.

 A  Travel  verhetetlennek bizonyult, a gyermek formációk sorában  a társaság első helyen végzett. Gálások lettek a másodikak is a gyermek formációk között, mégpedig a Sweet Dreams elnevezésű produkciójukkal. 

 Az ifjakat hat tanár készítette fel a versenyre: Balogh Ádám, Baksa Tímea, Muik Dávid, Babos Sándorné, Salamonné Kuzma Renáta, valamint Kuzma Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!