Sport

2009.09.26. 02:28

Bőséges éremtermés a kanizsai lábtoll-labdásoktól

Újszász (- Az őszi szezont versennyel kezdte a lábtollas utánpótlás, s az újszászi viadalon a kanizsai Zemplén SE versenyzői három ezüst és öt bronzérmet nyertek.

zaol.hu

A hatvanöt indulót számláló lábtoll-labda szezonnyitón a gyerek és serdülő versenyeken viszonylag ritkán játszott páros és vegyespáros versenyszám is szerepelt a programban, s kanizsai versenyzők közül kiemelkedően teljesített a Kunics-testvérpár, Réka és Bence, akik összesen hét éremmel tértek haza Újszászról.

A kanizsaiak érmei.
Gyermek korcsoport. Fiú páros (13 induló). 3. Baranyai Benett, Kunics Bence. Fiú egyéni (26). 3. Kunics Bence. Leány egyéni (13). 3. Kunics Réka. Vegyespáros (13). 2. Kunics Bence, Kunics Réka. Serdülő korcsoport. Fiú hármas (5). 2. Kovács Patrick, Kunics Bence, Lukács Márton. Fiú páros (7). 2. Kovács Patrick, Lukács Márton. Fiú egyéni (14). 3. Lukács Márton. Leány páros (5). 3. Kunics Réka, Zachar Henrietta (Újszász).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!