Sport

2009.08.13. 02:28

A jó versenyek mellé tombolaszerencse is

Pókaszepetk - A településen immár huszonkettedik alkalommal rendezték meg a hagyományos, meghívásos díjugrató versenyt, amelyre most is érkeztek lovasok a megyehatáron túlról.

Kerkai Attila

A négy kategóriában megrendezett díjugratáson a C0 és a C1 kategóriában (kezdő ló és kezdő lovas) az új szabályok értelmében nem hirdettek sorrendet, illetve a hibátlan teljesítéseket ismerték el fehér szalaggal. A C2 kategóriában a Bottyán SE versenyzője, Capari Dániel (Akarat nevű lovával) győzött Cseresnyés László (Vital SE, Astor nl.) és Balogh Dániel (Kertai Gidrán LE, Gidrán Zámoly nl.) előtt. A C3 kategóriában a dobogósok: 1. Fazekas István (Castilia SC, Valentina nl.), 2. Cseresnyés László (Vital SC, Maszk nl.), 3. Capari Dániel (Bottyán SE, Akarat nl.).

A szépszámú néző előtt lezajlott erőpróba végén pedig sor került a tombolasorsolásra is, nem akármilyen eredménnyel. A kisorsolt csikó ugyanis ugyanabba az istállóba került, mint a tavalyi ajándék ló, a kiskutasi tulajdonosok pedig bizton állíthatják most már: Pókaszepetken érdemes tombolát váltani!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!