Sport

2009.07.23. 02:28

Példaértékű nevelőmunka Z. Csuti-Hydrocomp-nál

Zalaegerszeg (bl) - Szerdán dr. Gyimesi Endre, a város polgármestere és Horváth László, a sportbizottság vezetője fogadta a Z. Csuti-Hydrocomp tehetséges sakkozóit.

Bóbics László

Rapport Richárd, korosztályi világranglista 3. helyezettje, az Eb rapid csapatbajnokság aranyérmese mellett ott volt a fogadáson az egerszegiek másik nagy reménysége, Bubits Bence is. Az országos bajnok, Eb rapid 2. helyezet és szuperbajnok Papp Perta ugyanakkor jelenleg a kontinesviadalon, a magyar csapat tagjaként versenyez, de igazoltan hiányzott a Franciaországban sakkozó Juhász Kristóf is.


A Csuti-Hydrocomp ajándéktárgyakat kapott sakkozói, Gyimesi Endre társaságában: Bubits Bence (balról) és Rapport Richárd
Fotó: Ohr Tibor

Gyimesi Endre elismeréssel beszélt a fiatalok meneteléséről, s Horváth László is példaértékűnek nevezte a tudatos utánpótásnevelését. Végül Horváth Tamás, a Csuti szakmai igazgatója, az MSSZ alelnöke, a szövetség kitüntetését adat át a sportágat támogató polgármesternek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!