Sport

2009.06.09. 02:28

Hiányzik az egység is belőlük

Nagykanizsa (bb) - Az OB I B-s férfi vízilabda-bajnokság felsőházi rájátszásában a BWT Kanizsa a tabellaszomszéd budapesti TIPO otthonában szenvedett vereséget.

Benedek Bálint

TIPO VSC-BWT Kanizsa 13-11(4-2, 2-4, 3-3, 4-2)Budapest. Jv.: Juhász Gy., Bors. OB I B-s férfi mérkőzés, rájátszás 1-8. helyért.

BWT: Kiss Cs. - Persely 4, Virt, Kaszper, Gulyás, Ujházi 1, Markó 5. Csere: Karácsony, Laky 1, Szabó, Cserdi. Edző: Szabó Gábor.

A 1-8. helyért zajló rájátszásban a hetedik helyezett fővárosi TIPO gárdája rangadón látta vendégül a győzelem nélkül sereghajtó dél-zalai csapatot. A vendégeknél jó előjelnek tűnt, hogy a kapus, Kiss Cs. vállsérüléséből felgyógyulva visszatért. A gólgyártást a kanizsaiak kezdték, először Markó talált be, majd Persely is pontosan célzott. Ezt követően a hazaiak aktívabbnak bizonyultak, és átvették a vezetést. Az örömük viszont nem tartott sokáig, hisz a második negyedben a kanizsai Markó sorozatban három gólt lőtt, sőt a csereként érkező Laky révén a vezetést is átvették a vendégek. A fordulást követően felváltva estek a gólok, ám egyik csapat sem tudott jelentősebb előnyre szert tenni. A befejező játékrészben aztán a kanizsaiak kapkodni kezdtek, számos labdát eladtak, mely így a hazaiak malmára hajtotta a vizet. A hazaiak minden lehetőséget kihasználtak, gyors lefordulásokból lőtték a gólokat.

A kanizsaiak két fordulóval a rájátszás vége előtt ismét kikaptak. Az utolsó hazai mérkőzésen, szombaton 11 órától a már OB I B-s bajnoknak tekinthető budapesti YBL gárdáját fogadják.

Szabó Gábor: Az összeszokottság teljes hiánya meglátszik a csapaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!