Sport

2009.04.16. 02:29

Szünet után jött a gólzápor

Nagykanizsa (bb) - Az OB I B-s férfi vízilabda bajnokság alapszakaszának utolsó előtti meccsén, a Tatabánya otthonában hengerelt a BWT Kanizsa csapata.

Benedek Bálint

Tatabánya-BWT Kanizsa 4-15 (2-2, 1-1, 1-7, 0-5)

Budapest. Jv.: Székely B., Székely Z. OB I B-s férfi mérkőzés.

Kanizsa: Kiss Cs. - Virt 2, Persely 2, Karácsony, Kaszper 1, Ujházi 1, Markó 2. Csere: Golecz (kapus), Laky 1, Kiss Á. 3, Gulyás 1, Cserdi 1, Wiesner 1. Edző: Szabó Gábor.

Bár már a négy között tudhatja magát a kanizsai csapat, mégis megilletődötten kezdett a tatabányaiak ellen. A bizonytalanságot érezve az ellenfél lelkesen küzdött, s fej-fej mellett haladtak a csapatok. A dél-zalaiaknak a második negyedben sem ment jobban a játék, s még a kapufa is kibabrált velük...

A fordulás után aztán hamar összeszedték magukat Perselyék, s állva hagyták a fáradó tatabányaiakat. Kiss Á. találataival tovább nőtt a különbség a két együttes között. Az utolsó etapban a hazaiak már szóhoz sem jutottak, kizárólag a kanizsaiak irányítottak, bebiztosítva újabb győzelmüket, mellyel már a tabella második helyét foglalják el.

Az alapszakasz utolsó meccsén szombaton az ASI-Vasas lesz a vendég Kanizsán.

Jók: Persely, Kiss Á., Virt.

Szabó Gábor: Szoros első félidőt követően, a szünet utáni pontosabb játékkal, tetemes előnnyel nyertünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!