Sport

2006.09.04. 02:27

Bukarestbe edzőtáboroznak a magyarok

Budapest (mti) - <em>Hetrovics Marcell</em> szerepelt a legjobban az októberi, dániai világbajnokságra készülő férfi tornászok első válogatóján.

nincs nev

Az új szelektálási elv szerint mind a hat szeren csak az első öt legjobb versenyző eredményét veszik figyelembe, és ennek összege adja meg a végső sorrendet. Hetrovics esetében a ló kivételével valamennyi eredménye beszámításra került, Hidvégi és Kállai lovon, nyújtón és korláton került a legjobb öt közé, míg Horváth Csabánál a talaj, a korlát és a nyújtó került beszámításra.- Az első válogatóból még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni - nyilatkozta Fazakas Csaba, a férfi válogatott szövetségi kapitánya. - Szeptember 22-én rendezzük a második válogatót, és a két verseny alapján az első négy legjobb kerül be a vb-csapatba, további hármat pedig - kettő plusz egy tartalék - jómagam jelölök ki.A viadalon indult a tavasszal Achilles-ín szakadást szenvedett Gál Róbert is. A vb-bronzérmes gyűrűn, korláton és lovon szerepelt.A 11 fős bő keret - Hetrovics, Czingli, Szilágyi, Horváth D. (mind FTC), Gál, Horváth Cs., Hidvégi, Kállai (mind KSI), Fekete, Szalontai, Csuka (mind Honvéd) vasárnap egyhetes edzőtáborba Bukarestbe utazott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!