Rendőrségi

2014.04.26. 07:09

Két élettársát is bántalmazta a rezi férfi

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztálya vádemelési javaslattal zárta le azt a nyomozást, amelyet személyi szabadság megsértése bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A gyanú szerint az 50 éves férfi 2011 nyarán rezi otthonának melléképületében brutálisan bántalmazta akkori élettársát, majd 2012 szeptemberében másik élettársát is több alkalommal ököllel arcon ütötte egy szóváltást követően. A bántalmazások során az asszonyok súlyos sérüléseket szenvedtek.

A nyomozók a beszerzett bizonyítékok alapján a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekményt tagadta, azt állította, hogy egyik élettársát sem bántalmazta. Arra viszont nem tudott magyarázatot adni, hogy a volt élettársainak hogyan keletkeztek a sérülései.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztálya B.L. rezi lakos ellen a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik