Rendőrségi

2014.01.22. 15:05

Tolvajok fosztogattak - Befejezték a nyomozást

Réz csöveket és egyéb tárgyakat loptak el a fiatalok a Kerkateskándon található üzemen kívüli szeszfőzdéből.

A gyanú szerint két kerkateskándi fiú és egy lovászi lány 2013. decemberében két alkalommal is befeszítette a Kerkateskándon található üzemen kívüli szeszfőzde ajtaját és onnan réz csöveket és egyéb tárgyakat loptak el. A lenti rendőrök kiderítették, hogy először 2013. december 17-én este törtek be a fiatalok a szeszfőzdébe, és különböző réz berendezéseket vittek el, majd 2013. december 30-án hajnalban ismét visszamentek, amikor is egy réztartályt loptak el. A zalai rendőrök néhány órán belül elfogták a fiatalokat és gyanúsítottként hallgatták ki őket.  Valamennyien elismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

A Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Christopher 19 éves, O. Olivér 20 éves kerketeskándi valamint H. A. 16 éves lovászi lakosok ellen az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!