Rendőrségi

2012.09.05. 07:14

Egy férfi részegen kergette autóval barátnőjét, aki kocsijával villanyoszlopnak hajtott

Részegen kezdte autóval kergetni gépkocsival menekülő barátnőjét egy fiatal férfi szerda hajnalban Hódmezővásárhelyen, a nő járművével végül lecsúszott az útról, és egy villanyoszlopot is kidöntött – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MTI

Szenti Szabolcs elmondta, a baleset a Lévay utcában, egy kanyarban történt, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett.
Kiderült, hogy a fogócska előtt két nappal a nő autójáról a rendőrök levették a rendszámot, ezért barátja saját járművéről rakta azokat át a kocsira – közölte a százados.
A baleset következtében a környéken szünetel az áramszolgáltatás, a Démász szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán – tudatta a szóvivő.
A férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisításának vétsége és ittas járművezetés bűntette miatt indult büntetőeljárás. Emellett bár a férfinek van jogosítványa, nem volt nála, így emiatt is eljárás indul ellene, a rendőrök ezért gondoskodtak az okmány visszavonásáról – mondta Szenti Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!