Rendőrségi

2012.03.26. 12:41

Csonttörés és cserbenhagyás - Keresik a tettest (frissítve)

Elfajult egy vita vasárnap délután Nagykanizsán a Csónakázó-tó partján. A szóváltásnak az vetett véget, hogy az egyik fél autóba ült, elsodort két embert, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A kocsit később megtalálták, a férfit keresik.

Zalai Hírlap

A Zala megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, Salamon Róberttől tudjuk, hogy vasárnap délután fél hat előtt érkezett a bejelentés a kanizsai rendőrkapitányságra, hogy a Csónakázó-tó partján összeszólalkozott egy 12 fős román társaság. A perpatvar során az egyik férfi beült az autójába és elsodort két másik személyt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Úgy tudjuk, hogy a balesetet szenvedett két - 35, valamint  23 éves - férfinek eltört a sípcsontja.

A vétkes sofőrt keresik. A hatóság várja azok jelentkezését, aki látták a 25 év körüli román állampolgárt, aki egy szürke Volkswagen Passat Sedan-val hagyta el a helyszínt.


A  rendőrök lakossági bejelentés alapján még vasárnap este egy nagykanizsai társasház parkolójában megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt személygépkocsit, melyet le is foglaltak.

A nagykanizsai rendőrök továbbra is keresik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, a képen látható 24 éves Buretea Razvan-Alexandru, román állampolgárságú férfit.


A hatóság kéri, hogy azok, akik a férfiről, illetve annak tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyenek bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón, vagy a Telefontanú 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!