Rendőrségi

2011.12.14. 12:24

Ütközéses balesetek

Hétfőn Keszthelyen egy teherkocsi egy szabálytalan motorossal ütközött, míg Mikekarácsonyfán egy – vélhetően ittas - kerékpárost sodort el egy seatos.

zaol.hu


Parkolóban ütköztek

Egy középkorú férfi Volkswagen Transporter típusú tehergépkocsival közlekedett hétfőn délután egy keszthelyi áruház parkolójában. Balra szándékozott kanyarodni, s eközben összeütközött a szabálytalanul, balra kis ívben kanyarodó segédmotor-kerékpárossal. A motoron középkorú asszony az ütközést követően a segédmotorról leesett és nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett az elsődleges orvosi diagnózis szerint.
A Keszthelyi Rendőrkapitányságon vizsgálatot indítottak a baleset körülményeinek a tisztázására.

Kerékpárossal ütközött a Seat

Egy huszonéves fiatalember akart elindulni hétfőn délelőtt Seat típusú személygépkocsijával Mikekarácsonyfán, az úttest menetirány szerinti jobb széléről. Elindulás közben a mögüle vele azonos irányból érkező kerékpárosnak az autó bal oldali visszapillantó tükrével és bal első sárvédőjével nekiütközött, aki ennek következtében a kerékpárról az aszfaltra esett. A biciklin ülő férfi az elsődleges orvosi megállapítások szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.
A Lenti Rendőrkapitányságon vizsgálatot indítottak a baleset körülményeinek a tisztázására, melynek keretében a kerékpárossal szemben alkoholszondát alkalmaztak ittasság gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!