Rendőrségi

2011.12.04. 17:37

Majdnem ölt a szén-monoxid Kadarkúton

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy nőt és két fiút szállítottak a kaposvári kórházba a Somogy megyei Kadarkútról szombaton - közölte a rendőrség.

MTI

A rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint az 56 éves nőt és a két gyereket - egy 15, illetve 18 éves fiút - eszméletlen állapotban hozott ki a házból a közelben járőröző két rendőr. Azonnal megkezdték az újraélesztésüket, majd stabil állapotban adták át őket a kiérkező mentőknek, akik a kaposvári kórházba szállították a mérgezést szenvedetteket.
Karsay Kornél hangsúlyozta: a kaposvári rendőrkapitányság közrendvédelmi parancsnoka és a kadarkúti rendőrőrs parancsnoka az életüket kockáztatva mentek be a házba, ahonnan erős gázszag érződött. 

Rajnai Tamás, a katasztrófavédelmi ügyeletes elmondta: a helyszínre riasztott kadarkúti a tűzoltók áramtalanították, majd átszellőztették a házat. A baleset okát vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!