Rendőrségi

2011.11.16. 15:43

Zavart viselkedése buktatta le a bedrogzott férfit Nagykanizsán

Kedden Nagykanizsa észak-keleti városrészében, egy félreeső helyen vontak rendőri ellenőrzés alá a járőrök egy személygépkocsiban ülő férfit. Zavart viselkedése gyanússá vált a rendőröknek, akik a jármű átvizsgálása során ismeretlen eredetű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

zaol.hu

A férfivel szemben drog-gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt mutatott. A növényi törmeléket a rendőrök lefoglalták, egyben kábítószerrel való visszaélés elkövetésének gyanúja miatt büntető feljelent tettek.


További rendőrségi hírek:

Több mint 33 ezer forintnyi árut akart ellopni
Kedden reggel az egyik zalaegerszegi bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre, mert egy nőt lopáson tetten értek. A nőt, aki 33.586 forintértékben akart árut eltulajdonítani, a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás keretében hallgatták ki.

Sikkasztás miatt keresték - elfogták
Kedden délután a zalaegerszegi járőrök az Átalszegett úton elfogtak egy férfit, aki ellen a Zala Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja sikkasztás bűntette miatt adott ki elfogatóparancsot, ezért a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Nem tudott elszámolni a szerszámok eredetével
Szerdán hajnalban a zalaegerszegi rendőrök a helyi Jákum utcában ellenőrzés alá vontak egy férfit, aki egy kerékpárt tolt, melyen egy damilos fűkasza és három ütve fúró volt. Mivel a férfi a szerszámok eredetével nem tudott elszámolni, ezért bűncselekmény gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. 

Lopások Nagykanizsán
Kedden egy földszinti lakásból 150.000 forint értékű laptop tűnt el Nagykanizsán, míg annak tulajdonosa szellőztetés céljából délutánra nyitva hagyta a szobaablakot, majd távozott otthonából. Hazaérve, a hideg szobában a számítógép hűlt helyét találta.
Kedden egy nagykanizsai áruházban a sértett lába mellől lopták el autóstáskáját, míg ő cipőt próbált. A próbaszék mellé helyezett táska eltulajdonításával közel 30.000 forintos kár keletkezett.

Borostyánt szedtek, amikor tetten érték őket
Két Somogy megyei férfit fogtak el és állítottak elő a Letenyei Rendőrőrs járőrei a Murarátka határában lévő természetvédelmi tájegységhez tartozó erdőben kedden. A két férfi éppen borostyánt szedett, amikor tetten érték őket. A borostyán szedéséhez engedéllyel nem rendelkeztek, ezért szabálysértési eljárást kezdeményeztek velük szemben.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!