Rendőrségi

2011.11.09. 14:16

Villanymotort lopott két férfi: egyikük otthonában kábítószert találtak

Állampolgári bejelentés alapján került a lenti rendőrök látókörébe a hét elején az a két helybeli férfi, akik három darab lopott villanymotor értékesítését tervezték.

zaol.hu


Az egyiküknél tartott házkutatás során a rendőrök kábítószer fogyasztásra utaló növényi maradványokat és eszközöket is találtak, ezért ellene csekély mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás. Egyúttal mindkettőjük ellen eljárást indítottak kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


További rendőrségi hírek:

Visszairányították őket a határon
Kedden este és szerdán hajnalban egyaránt egy-egy, a Magyar Köztársaság területére belépésre jelentkező  horvát állampolgárt irányítottak vissza a határrendészek a Horvát Köztársaság területére a letenyei határátkelőhelyen, mert mindkettőjük ellen beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. 


Ittas járművezető
Kedden este a keszthelyi Vaszary utcában vontak ellenőrzés alá a közlekedési járőrök egy Toyota típusú személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda eredménye alapján vér és vizelet mintavételre állították elő. A rendőrök a férfi ellen  büntető feljelentést tettek, gépjárművezetői engedélyét pedig elvették.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!