Rendőrségi

2011.06.16. 11:24

Vasvillával fenyegette volt élettársát

Vasvillával fenyegette meg volt élettársát és annak rokonait egy 24 éves férfi Győrteleken; az elkövető ellen felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt indult eljárás - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MTI

A férfi előző nap kereste fel volt élettársát a lakásán, ahonnan többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni, majd egy bográcsállványt kapott fel és azzal fenyegette meg a házban lakókat - mondta Ivánné Vörös Krisztina, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.
   
A megalapozott gyanú szerint a sértettek segítségére siető rokon láttán a férfi eldobta az állványt és felvett egy vasvillát, amit kicsavartak a kezéből, majd a feldühödött gyanúsított elmenekült a helyszínről.
   
A rendőrök csütörtökön fogták el férfit; elszámoltatása során kiderült, hogy ellene más rendőri szerv körözést adott ki, illetve nem vonult be jogerős büntetése letöltésére, ezért a gyanúsítottat börtönbe fogják szállítani - fűzte hozzá a szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!