Rendőrségi

2011.05.11. 12:11

Két autó ütközött az M6-os autópályán

Egy teherkocsi és egy kisteherautó ütközött az M6-os autópálya Budapest felé vezető sávjában a 39-es kilométerszelvényben, Besnyőnél szerdán; a balesetben mindkét jármű vezetője megsérült, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az érintett útszakaszt - közölte a rendőrség.

MTI

A teherautó a Fácános pihenőből hajtott fel a gyorsítósávból a külső sávba, amikor hátulról beleszaladt egy kisteherautó. A nagyobbik jármű a karambol következtében a szalagkorlátnak ütközött, hűtődoboza megsérült, s az abban szállított szójabab az útra szóródott - mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A rendőr százados tájékoztatása szerint a teherautó sofőrje könnyű, a kisebb autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket a dunaújvárosi kórházba vitték, de a könnyebben sérült gépkocsivezető már elhagyta a kórházat.
   
A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a forgalmat Iváncsánál a 6-os főútra terelik, az autópályára Ercsinél térhetnek vissza az autósok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!