Rendőrségi

2011.05.11. 12:22

A nyakára tekeredett sál miatt halt meg a kisfiú

Baleset következtében, a játék közben a nyakára tekeredett sál miatt halt meg az 10 éves fiú, akit a szülei eszméletlen állapotban találtak a házuk egyik szekrényében - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője a vizsgálat megállapításait ismertetve szerdán.

MTI

A 10 éves gyerek május 5-én a kórházban halt meg. A fiút előző nap este szállították be ellátásra, miután eszméletlen állapotban találták a szülei egy szekrényben.
   
A berettyóújfalui rendőrkapitányság illetékességi területén történt haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban kezdte meg vizsgálni, szakértő bevonásával - mondta Vezendi Jánosné rendőr őrnagy.
   
A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az időközben elvégzett boncolás az idegenkezűséget kizárta.
   
A szakértői vélemény, a helyszíni szemle adatai, valamint az eddig beszerzett adatok alapján azt állapították meg, hogy a kisfiú a szekrényben bújt el játszani, s a nyakára tekeredett sál miatt megfulladt - közölte a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!