Rendőrségi

2011.03.09. 10:32

Balesettel végződött a spontán autóverseny a belvárosban (fotókkal)

Csúfosan ért véget a kedd este annak az autósnak, aki egyik ismerősével versenypályának nézte a belvárost. Mint a rendőrségi tájékoztatóból kiderült: a két ismerős fiatalember éppen közös munkahelyükre tartott.

Sámel József


Az autósok a Huszti térről a belváros irányába haladtak, amikor egyikük  a megengedett 50 kilométer /órás sebességhatárt túllépve megelőzte a másik autóst. A sofőr úgy vélte: ezt nem hagyhatja annyiba, ezért nagyobb sebességre kapcsolt és visszaelőzte ismerősét. Azonban a manőver közben a sofőr elvesztette uralmát az autó felett és felhajtott a Nagykanizsai Rendőrkapitányság előtti járdaszakaszra, ahol először letarolta a gyalogosok védelmét szolgáló fémkorlátot, majd egy kandellábert is kidöntve, egy parkoló gépkocsinak ütközve állt meg.

A balesetet szenvedő 22 kanizsai fiatalember szerencsére használta a biztonsági övet, ezért a nagy erejű ütközés ellenére is csak nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség természetesen vizsgálja a baleset körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!