Rendőrségi

2011.02.03. 07:15

Kiemelték a Dunába hajtott autót (fotókkal)

Kiemelték a tűzoltók a Dunából azt a személyautót, amely szerda kora este hajtott a folyóba, sofőrjét kórházba szállították.

MTI

 

A fekete Audit a búvárok segítségével este 9 óra körül emelték ki a Dunából, a meder szélén a kövekre húzták, innen később helyezik a budai alsó rakpart szintjére, hogy elszállítsák - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa. A mentés ideje alatt az alsó rakpart érintett szakaszát az Árpád hídnál teljesen lezárták.
   

Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az esettel kapcsolatban korábban az MTI-nek elmondta, hogy a jármű ismeretlen okokból hajtott a Dunába az alsó rakpartról az Árpád hídnál, sofőrjének sikerült kiszállnia az autóból, a partra úszott, ahol a mentők és a tűzoltók látták el.

 




Belehajtott a Dunába egy autós szerda kora este, az autó elmerült a folyóban, sofőrjének viszont sikerült kiúsznia a partra.
Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a férfi hazafelé tartott a Budai alsó rakparton, amikor ismeretlen okokból az Árpád hídnál a Dunába hajtott. Az autó vezetője ki tudott szállni és a partra úszott, ahol a tűzoltók és a mentők ellátták. A férfi sokkos állapotban, kihűlt testtel került ki a vízből.
   
A járművet a tűzoltóság hajója és a búvárszolgálat jelenleg is keresi.

OLDALTÖRÉS: Belehajtott a Dunába egy autó Budapesten



Belehajtott a Dunába egy autó Budapesten



Belehajtott a Dunába egy autó Budapesten



Belehajtott a Dunába egy autó Budapesten

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!