Rendőrségi

2011.01.18. 14:31

Elfogták a somogyzsitfai emberölés gyanúsítottját

Elfogták a somogyzsitfai emberölés gyanúsítottját; a rendőrség kedden kiadott közleménye szerint a lakásán december 30-án holtan talált 65 éves férfi a 44 éves, ugyancsak somogyzsitfai férfi bántalmazása következtében halt meg.

MTI

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint az emberölés gyanúja miatt indított eljárás során a férfit hétfőn Zala megyében fogták el, őrizetbe vétele mellett a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.
   
A halott férfira december 30-án a szomszédja talált rá, aki azért ment át az áldozat házába, mert az nem adott életjelet magáról. A marcali rendőrkapitányság a haláleset körülményeinek tisztázására közigazgatási eljárást rendelt el, ám az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy a férfi halálát bántalmazás okozta. Az ügyben szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!