Rendőrségi

2010.12.15. 13:17

Marihuána, hasis és extasy egy hévízi lakásban! (fotókkal)

Kedden este értesítették a rendőrséget, miszerint egy hévízi házban többen kábítószert fogyasztanak, illetve az ott lakó férfi árulja is a drogot. Az állampolgári bejelentést követően a Keszthelyi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek az ügyben.

zaol.hu

A rendőri intézkedés során öt fiatalt (három férfit és két nőt) állítottak elő a lakásból a Keszthelyi Rendőrkapitányságra. Emellett a házkutatás során különböző helyeken elrejtve többféle kábítószert (marihuana, hasis, extasy, amfetamin) foglaltak le a nyomozók, összesen több mint fél kilogrammot, valamint csomagolásra és forgalmazásra használatos villámzáras tasakokat és egy digitális mérleget is.

A lakás tulajdonosának őrizetbe vétele mellett a Keszthelyi Rendőrkapitányságon kábítószerrel visszaélés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak az ügyben büntetőeljárást - tudta meg portálunk Csizmazia Pétertől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!