Rendőrségi

2010.11.10. 13:19

Három halálos áldozat! Előzetesben a gyanúsítottak

Előzetes letartóztatásba helyezte a Miskolci Városi Bíróság azt a két férfit, akiket több ember halálát okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítanak; a 23 és 41 éves férfiak személyautóval három halálos áldozatot követelő közlekedési balesetet okoztak a hétvégén.

MTI

A Miskolci Városi Bíróság ez év december 10-ig rendelte el a két férfi előzetes letartóztatását, indoklásként szerepelt a döntésben, hogy a gyanúsítottak esetében fennállhat a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a bizonyítás megnehezítése.
   
Az előzetes letartóztatás előzménye az volt, hogy a 41 és 23 éves férfiak vasárnap a Borsod megyei Nemesbikk belterületén haladtak személyautójukkal - amelyet az adatok szerint a 41 éves férfi vezetett ittas állapotban, a 23 éves férfi pedig kábítószer hatása alatt volt -, és feltehetően a sofőr nem jól választotta meg a jármű sebességét. Emiatt a kocsi az út jobb oldalára sodródott, majd hátulról elütött három, vele azonos irányban az út szélén közlekedő gyalogost.
    
A helyszínen egy 63 éves asszony és 36 éves lánya életét vesztette. A kerekes székben tolt 13 éves kislányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol a gyermek hétfőn meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!