Rendőrségi

2010.09.21. 14:55

Verekedés és botrány! Hétfő esti balhék zalai kocsmákban

Hétfőn este Zalaegerszegen és Nagykanizsán is kihívták a rendőröket egy-egy kocsmába: a megyeszékhelyen egy testvérpár verekedett össze, a dél-zalai városban pedig egy férfi másokat megbotránkoztató módon viselkedett két nővel.

zaol.hu


Két férfi, egy testvérpár - verekedés a megyeszékhelyen
Hétfőn este értesítette a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságot egy helybeli presszó alkalmazottja arról, hogy két ember verekszik.
A helyszínre érkező rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy harminckilenc éves helybeli férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a bejelentést megelőzően testvérét megütötte, aki annak következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.
A garázda férfi ellen büntetőeljárás indult.


Arrogánsan viselkedett a kocsmában
Rendőrjárőrt kellett hívni egy nagykanizsai kocsmába hétfőn este, mert egy baki férfi arrogánsan, másokat megbotránkoztató módon viselkedett két hölgyismerősével.
Az ordítozásának és a félelmet keltő viselkedésnek a járőrök vetettek véget, akik a férfi ellen garázdaság szabálysértése miatt eljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!