Rendőrségi

2010.09.09. 11:49

Cipőt és DVD filmet lopott a bedrogozott nő Nagykanizsán

Ketten úgy gondolták, hogy lecserélik viselt lábbelijüket egy nagykanizsai áruházban. Miután eltávolították az áruvédelmi eszközt a termékekről, cipőt "váltottak", s még két DVD filmet is elrejtettek a táskájukban, majd fizetés nélkül szerettek volna távozni.

zaol.hu

Az áruház biztonsági őrei ezt megakadályozták és visszatartották őket a rendőrök helyszínre érkezéséig.
Gyanús viselkedése miatt a páros női tagjával szemben a rendőrök drog-gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt mutatott. Ellene lopás vétsége mellett kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt is eljárás indult.



DVD lemezeket árult
Közel kétezer darab nyers, írható CD- és DVD-lemezt fogtak le a rendőrök szerdán Nagykanizsán egy helybeli férfitől, aki interneten keresztül kínálta eladásra a reprográfiai díj befizetésének tényét igazoló hologramos matrica nélküli adathordozókat.
A tetten ért férfi ellen büntetőeljárás indult - tájékoztatta szerkesztőségünket Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!