Rendőrségi

2010.08.23. 15:02

Sörös dobozokat nyitogattak fel a boltban, de fizetni nem akartak

A hétvégén ismét "elemükben" voltak a tolvajok Zalában: pénzt, ruhaneműt, tusfürdős és szemüveget akartak ellopni. Lentiben egy furcsa eset is történt: hárman sörös dobozokat nyitogattak fel egy boltban, de fizetni már nem akartak.

zaol.hu


Pénzt, majd ruhaneműt vittek magukkal

Pénteken délután érkezett bejelentés a Keszthelyi Rendőrkapitányságra arról, hogy ismeretlen személy egy hévízi pavilonból, a tulajdonos figyelmét elterelve, eltulajdonította annak pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt.  Kiderült továbbá, hogy egy hévízi parkolóban lévő üzletből ismeretlen személyek 100 ezer forint értékben tulajdonítottak el különféle ruhaneműket. A helyszínre érkező rendőrjárőr a személyleírás alapján elfogott két füzesabonyi és egy erdőtelki férfit, akiknek gépkocsijában a ruhaneműket és a pénztárcát megtalálták.
A három férfi ellen büntetőeljárás indult.


Sörösdobozokat nyitogattak fel, de fizetni már nem akartak

Szombaton délután egy helybeli üzletből érkezett bejelentés a Lenti Rendőrkapitányságra, mert három fiatal férfi sörös dobozokat nyitogatott fel, melyeket nem kívántak megvásárolni.
A helyszínre érkező rendőrök az elfogást követően a három férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek.


Tusfürdőt lopott egy nő, egy házaspár pedig szemüveget

Vasárnap két helyi bevásárlóközpontból is bejelentés érkezett a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra. Először a délutáni órákban értek tetten egy nőt, aki tusfürdőket tulajdonított el, az este folyamán pedig arról érkezett bejelentés, hogy egy házaspárt szemüveglopáson értek tetten. Utóbbi esetben kiderült, hogy az áruvédelmi jelzőt eltávolították a szemüvegről.
A rendőrök az elfogott személyeket mindkét esetben előállították a rendőrkapitányságra, majd ellenük feljelentést tettek - értesítette portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!