Rendőrségi

2009.10.12. 16:02

Véres hétvége Zalában: szúrás, bántalmazás, tömegverekedés

Megyei körkép - Az elmúlt hétvégén több esetben riasztották a rendőröket: Nagykanizsán többen összeverekedte, Keszthelyen egy nő a saját testvérét szúrta meg, Zalaegerszegen egy férfi bántalmazta a barátnőjét.

zaol.hu


Tömegverekedés
Szombaton este egy nagykanizsai szórakozóhelyen többen összeverekedtek, melynek során négy személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon garázdaság gyanúja miatt indítottak az ügyben eljárást.

Saját testvére szúrta meg
Szombaton hajnalban a mentők értesítették a rendőrséget, hogy Keszthelyen, egy lakásban késsel megszúrtak egy férfit, akinek nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett. Az elsődleges adatok szerint a férfit családi vita során lánytestvére szúrta meg. A Keszthelyi Rendőrkapitányságon az ügyben súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást.

Bántalmazta a barátnőjét
Vasárnap délután egy nő és barátja zalaegerszegi lakásukban vitába keveredett, melynek során a férfi a nőt bántalmazta, akinek nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett. A férfi ellen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


Portálunkat Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense értesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!