Rendőrségi

2007.01.12. 03:29

Elfogták a bolt betörőit

Ortaháza (ag) - A zalaegerszegi rendőrök közreműködésével rövid idő alatt elfogták egy csütörtök hajnali boltbetörés három gyanúsítottját a lenti kapitányság munkatársai.

MTI

Éjfél után nem sokkal a közelben lakók hívták a rendőrséget, hogy Ortaházán megszólalt a vegyesbolt riasztója, és ismeretleneket láttak a boltból kifutni, akik két autóval elmenekültek Gutorfölde felé. A lenti rendőrök a helyszínre indultak, valamint a menekülési útvonalakat számba véve riasztották a zalaegerszegi kollégákat. Rövid idő múlva a megyeszékhelyi rendőrök a 74-es úton, a baki tetőnél feltartóztattak egy Opel Astra kombit. Az autóban ülő három szentpéterúri férfit elfogták, és lefoglalták az ortaházi boltbetörésből származó árukat. Mint kiderült, a társaság a lakatot levágta, az ajtót berúgta, hogy bejusson a boltba, majd 300 ezer forint értékben cigarettát, dohányárut, rágógumit, vegyi árut vitt el. Ezek egy részét sikerült lefoglalni. A nyomozás tovább folyik a társak felkutatása érdekében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!