Rendőrségi

2006.09.19. 02:28

Az utasra esett az autó

Nagykanizsa (mh) - Ketten súlyosan megsérültek tegnap délelőtt a negyed tizenkettőkor a 74-es főúton történt baleset során.

nincs nev

Az elsődleges adatok szerint egy bocskai fiatalember Renault személygépkocsival Magyarszerdahely és a magyarszentmiklósi elágazó közötti útszakaszon haladt Nagykanizsa irányába, amikor az előtte haladó Honda személygépkocsi előzésébe kezdett. Közben a szembe jövő forgalom miatt hirtelen vissza akart térni saját sávjába. Eközben a jobb oldali árokba sodródott, ami átdobta az autót a túlsó, bal oldalon lévő árokba. A sofőr és utasa - egy másik bocskai fiatalember - kiesett az autóból, az autó az utasra esett.

A két férfit nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályán vizsgálatot indítottak a baleset körülményeinek, s a felelősség kérdésének pontos tisztázására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!